Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

Wij krijgen veel vragen van mensen die graag willen weten hoe ze het beste aan kunnen leveren. We proberen dat hier zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Mocht het toch niet duidelijk zijn, aarzel dan niet het ons even te vragen.


Wij streven ernaar een zo goed mogelijk product te leveren. Dat begint bij een goed ontwerp. Elke drukvorm heeft zijn eigen aanleverspecs die je kunt vinden bij de verschillende drukvormen op deze site. Goed aangeleverde bestanden voorkomen vertraging en bevorderen de kwaliteit van de bedrukking.


Je kunt grafische bestanden gemakshalve indelen in 2 soorten: vectorbestanden en pixelbestanden.


De beste bestanden die je kunt aanleveren zijn vectorbestanden. Als deze goed zijn aangeleverd, kunnen we ze gebruiken voor èlke drukvorm waar wij mee werken.


Als er geen vector-bestanden voorradig zijn, en je ook geen Illustrator hebt (of er niet mee kunt werken) kom je ook nog weleens weg met een pixelbestand. Voorwaarde hierbij is wel dat de kwaliteit echt goed moet zijn.