Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

Kleding via ons

Wij werken met meerdere kledingleveranciers. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunnen we een totaalpakket leveren aan kleding: goedkope kwaliteit, topkwaliteit en alles daar tussenin. Eigenlijk bestaat er voor elke kledingwens wel een kledingstuk. Daarnaast kunnen wij prijzen vergelijken, wat de prijs die wij rekenen weer ten goede komt. Tenslotte kunnen we ook putten uit meerdere voorraden, waardoor we zelden mis grijpen.

Er zit ook een nadeel aan meerdere leveranciers. Er is zóveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij uit het enorme aanbod onze voorkeurskleding gekozen. En die kleding kun je op deze site terugvinden. Tevens kun je deze kleding bij ons zien, voelen en passen.

Eigen kleding

Aangezien het promotionele kleding aanbod zo uitgebreid is, kunnen wij onmogelijk alles op voorraad hebben.  Onze voorkeurskleding hebben we gewoon liggen, maar als je iets anders wilt, moeten wij dat speciaal aanschaffen. Dat willen we best, maar de kosten daarvan moeten we helaas doorberekenen. En ook als het kledingstuk niet zo mooi is als gehoopt, of net niet past, nemen we het niet terug.

Om dit nadeel weer om te zetten naar een voordeel, bieden wij jou de mogelijkheid je eigen kleding mee te nemen. Die kun je dan lekker passen in een winkel en daarna bij ons laten bedrukken. Kosteloos, mits je zelf alle winkeldingen (kaartjes, stickers, spelden, verpakkingen, etc.) van de kleding verwijdert.

Kleding passen

Wij hebben samples liggen van bijna al onze voorkeurskleding. Die kun je bij ons voelen, ruiken, bekijken en vooral passen.


Maar soms is het zo dat je graag wat kleding mee wilt hebben, zodat al je vrienden, kennissen en de voetbalclub ook kan passen. Zodat iedereen zeker weet dat de kleding ook echt lekker zit. Daarom is het mogelijk om bij ons een pas-setje te lenen. Wij hebben van al onze voorkeurskleding een

setje liggen. Die kun je gratis lenen, op de volgende voorwaarden: