Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

Hieronder zie je linkjes naar onze kledingleveranciers. Met een korte omschrijving. Er staan geen prijzen op de websites. Als je ergens graag een prijs van wilt weten, mail ons dan de link naar het desbetreffende artikel. Dan zoeken wij de prijs er even bij.

Promotional Textiles: zij zitten in Nederland. Als wij vóór 3 uur bestellen, hebben wij deze kleding de volgende dag nog in huis. Mits er voldoende voorraad is, natuurlijk.

Ralawise: deze leverancier zit in Engeland. Zij hebben een megabreed aanbod. Met hele uiteenlopende kleding. Het duurt alleen wel ietsje langer voordat wij het in huis hebben: 2 á 3 werkdagen.

Textile Europe: Zij kunnen ook snel leveren. Als wij voor 1 uur bestellen is het de volgende dag nog bij ons. En wij zijn fan van hun merk Teejays.

New Wave: Het aanbod van deze leverancier is niet heel erg breed, maar wel van goede kwaliteit. Het is een Zweeds bedrijf en die hechten wat meer waarde aan kwaliteit. Naast de merken Clique en New Wave, leveren ze ook heel goede werkkleding (Jobman) en sportkleding (Craft).

Continental Clothing: zij zijn heel erg sterk in eco-vriendelijke kleding. En de modellen zijn ook nog eens wat modieuzer dan de doorsnee promotionele kleding.