Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

In 2008 kochten wij in Madrid een T-shirt waarvan we ons afvroegen of we die zelf niet konden maken. Een jaar later hadden wij onze eigen webwinkel (Teese.Me). De bedoeling was dat we naast ons ‘normale werk’ af en toe eens een T-shirt zouden drukken. Dat is een beetje uit de hand gelopen…

We hanteren nog steeds dezelfde ideeën als toen:

Allemaal tegelwijsheden die we met ons mee hebben genomen in ons bedrijf. Dat heeft ons gemaakt tot wie wij zijn en wat Textieldrukkerij Amsterdam is.

En wie zijn wij dan?
Oene heeft communicatie gestudeerd en later 10 jaar als producer gewerkt voor diverse tv-programma’s (o.a. Boobytrap, RTL Boulevard en Idols). Zowel zijn studie als werkervaring komt goed van pas in de textieldrukkerij. Hij denk met je mee en zorgt dat alles op tijd klaar is. En o ja, hij doet ook het artwork en de administratie.


Petra richt zich vooral op de promotionele kleding inkoop en adviseert als het nodig is bij alle kledingkeuze’s. Ze is afgestudeerd aan de dansacademie, maar nu draait ze met veel plezier de productie. Er gaat geen bedrukt kledingstuk de deur uit als die niet door haar handen is geweest. Ook zij heeft lang in het theater en bij verschillende tv-programma’s/films gewerkt. En die werkervaring zorgt voor een flexibele, secure en geduldige instelling.