Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

Zeefdruk

Zeefdrukken werkt met zgn. zeeframen: een soort kozijn met heel fijn gaas. Over dit gaas wordt een speciaal laagje aangebracht. Uit dat laagje wordt weer een uitsparing gemaakt in de vorm van de gewenste bedrukking. Vervolgens wordt het zeefraam over het kledingstuk geplaatst en gaat er een grote kwast met verf overheen. De verf gaat door de uitsparing en komt op het shirt en daarmee is het shirt bedrukt.


Wij werken heel nauw samen met een zeefdrukker. Daardoor kunnen wij nog steeds aan de behoeften van klanten voldoen: betaalbaar (en concurrerend met andere zeefdrukkers) en, indien mogelijk, op korte termijn leverbaar.


Voordelen


Nadelen


Prijs

De prijs voor zeefdrukken is moeilijk in 1 pagina samen te vatten, omdat het afhankelijk is van aardig wat factoren: aantal stuks, aantal kleuren, aantal posities, etc. Mocht je geïnteresseerd zijn in zeefdrukken, laat ons dan weten wat je precies wilt. Dan geven wij je een mooie en passende prijs.


Aanleveren artwork

Voor zeefdrukken is een Illustrator-bestand nodig (.AI, .EPS of .PDF). Daarbij graag kleurgescheiden en de lettertypes omgezet naar contouren. De kleuren (behalve zwart en wit) graag aangeduid met een PMS-waarde.