Algemene voorwaarden

Grasweg 48

1031 HX Amsterdam

www.textieldrukkerij-amsterdam.nl

info@textieldrukkerij-amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 16:00

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 16:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 14:30

Zaterdag en zondag gesloten


Let op: wij kunnen nog wel eens langer of korter aanwezig zijn. Dus check ALTIJD even voordat je langs komt.020 - 6374431
Bestellen Kleding Bedrukking Artwork Over ons
Home TDA Ethiek Wasvoorschrift Linkjes Studentendeals Referenties Contact

Zeefdruk Transfer

Een zeefdruk transfer wordt gemaakt via de zeefdruk-methode. Maar in plaats van  direct op het kledingstuk, druk je op een tussendrager. Achterop de bedrukking wordt dan een lijmlaag aangebracht, die weer (zoals een transfer) op de kleding wordt aangebracht. Deze transfers kunnen door de zeefdrukker op de kleding worden gedrukt (grotere aantallen) of door ons (meerdere kleine bestellingen).


Voordelen


Nadelen


Prijs

De prijs voor zeefdrukken is moeilijk in 1 pagina samen te vatten, omdat het afhankelijk is van aardig wat factoren: aantal stuks, aantal kleuren, aantal posities, etc. Mocht je geïnteresseerd zijn in zeefdrukken, laat ons dan weten wat je precies wilt. Dan geven wij je een mooie en passende prijs.


Aanleveren artwork

Voor zeefdrukken is een Illustrator-bestand nodig (.AI, .EPS of .PDF). Daarbij graag kleurgescheiden en de lettertypes omgezet naar contouren. De kleuren (behalve zwart en wit) graag aangeduid met een PMS-waarde.