Zeefdruk Transfer

Een zeefdruk transfer wordt gemaakt via de zeefdruk-methode. Maar in plaats van direct op het kledingstuk, druk je op een tussendrager. Achterop de bedrukking wordt dan een lijmlaag aangebracht, die weer (zoals een transfer) op de kleding wordt aangebracht. Deze transfers kunnen door de zeefdrukker op de kleding worden gedrukt (grotere aantallen) of door ons (meerdere kleine bestellingen).

Voordelen
Elke gewenste kleur kan gedrukt worden (de verf wordt gemengd tot elke kleur)
Het is mogelijk om 7 kleuren te drukken.
Er kan heel gedetailleerd gedrukt worden.
Hoe groter de oplage, hoe lager de stukprijs.
In overleg kunnen we meerdere transfers bestellen (goedkoper) die wij opslaan, zodat er in een later stadium op kleding aanbrengen.
Op polyester kunnen meerdere kleuren gedrukt worden.

Nadelen
Hoge opstartkosten dus niet interessant voor kleine oplages.
Ga uit van een levertijd van 2 weken.
Kan niet in de droger.

Prijs
De prijs voor zeefdrukken is moeilijk in 1 pagina samen te vatten, omdat het afhankelijk is van aardig wat factoren: aantal stuks, aantal kleuren, aantal posities, etc. Mocht je geïnteresseerd zijn in zeefdrukken, laat ons dan weten wat je precies wilt. Dan geven wij je een mooie en passende prijs.

Aanleveren artwork
Voor zeefdrukken is een Illustrator-bestand nodig (.AI, .EPS of .PDF). Daarbij graag kleurgescheiden en de lettertypes omgezet naar contouren. De kleuren (behalve zwart en wit) graag aangeduid met een PMS-waarde.