Kleding bedrukken kan op heel veel verschillende manieren. En elke drukvorm heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder zie een korte omschrijving van verschillende bedrukkingstechnieken. Dit is wat wij doen en als je er nog meer over wil weten kan je doorklikken.

Transferdruk: dit doen wij het meest. Een dun vinyl laagje wordt op de kleding aangebracht via een lijmlaag. Mogelijk op vrijwel alle ondergronden. Kan relatief snel klaar zijn. Lage opstartkosten. Ideaal voor kleine oplages (tot 20 stuks) met weinig kleuren en zonder kleurverloop.

Sublimatie: Inkt wordt aangebracht IN polyester kleding. Prachtig voor foto’s. Ideaal voor witte en lichte sportshirts. Daarnaast zijn er speciale gekleurde shirts van 60% polyester en 20% katoen die wij ook kunnen sublimeren.

OKI: vernoemd naar onze printer van het merk OKI. Full colour prints voor 100% katoen. Heel wasgevoeling (koud wassen en niet in de droger), maar prachtig. Heel arbeidsintensief en daardoor wat duurder.

Zeefdruk: verf wordt aangebracht op de kleding. Hoge opstartkosten, maar lagere prijs per stuk. Hierdoor ideaal voor grotere aantallen.

Zeefdruk transfer: met verf worden eerst de bedrukking gemaakt met een lijmlaag achterop. Vervolgens wordt deze bedrukking via hitte aangebracht, net als de eerder genoemde transferdruk.