Linkjes

Wij doen iets meer dan alleen Textieldrukkerij-Amsterdam. Hieronder een paar linkjes naar leuke dingen:

Goodie-Hoodie: Supercoole sweater met capuchon. Op speciale wijze bedrukt voor mensen die iets willen vieren, zoals geslaagde scholieren en studenten. Uitermate geschikt om als cadeau weg te geven. Maar nog leuker om te krijgen. Volledig te customizen naar elke wens. Reeds megapopulair in Amerika en Engeland en nu gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar.

School-shirts: Elke school heeft (wel eens) schoolshirts nodig. Voor de gymles, voor een speciaal evenement, museumbezoek, sporttoernooien, schoolreisjes, avondvierdaagse, etc. Of gewoon 1 shirt voor ál deze doeleinden, dat kan ook!

Lelijkeshirts (in ontwikkeling): In het verleden hebben wij een aantal webwinkels gehad. Door de grote drukte met de textieldrukkerij hebben we die ter ziele laten gaan. Maar ja: we konden het toch niet laten. Dus hebben we nu de leukste, populairste, tofste, geweldigste shirts van toen en wat nieuwe ideeën in 1 webwinkel gezet.

Georgebeker (in ontwikkeling): Naast kleding hebben wij ook de mogelijkheid om bekers en mokken te bedrukken. Voor jezelf, als kado of voor een heel bedrijf. We bedrukken ze per stuk, dus ook als je er een heleboel wilt, kunnen die allemaal van elkaar verschillen (bijvoorbeeld iedereen zijn eigen naam erop). Proost!

Romperrr (in ontwikkeling): Supertoffe rompertjes voor verse telgen. Voor die van jezelf of die van de buren. Of iemand anders. Enkele stuks, maar ook grotere aantallen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven of sportverenigingen die er een paar op voorraad hebben. Zodat babies zo vroeg mogelijk als toekomstig lid of werknemer worden gekleed.