Wij werken met een aantal kledingleveranciers die opgeteld duizenden producten leveren. Aangezien wij zelf een beetje de kluts kwijt raakten zijn wij op zoek gegaan naar onze voorkeurskleding. In onze keuzes hebben we rekening gehouden met factoren als kwaliteit, prijs en kleurdiversiteit. De resultaten hebben we onderverdeeld in de volgende categorieën:

T-shirts

Polo’s

Hoodies

(hooded) Vesten

Crewneck Sweaters

Sportshirts

Softshell-jassen

Overig (schorten en romper)

Dat we enigszins eigenwijs zijn bewijzen we ook omdat we eigenlijk alleen kleding voorstellen die we ook zelf dragen. Niet omdat wij extreem modebewust en trending gekleed gaan, maar wij absoluut oog hebben voor een goede kwaliteit! 

Deze voorkeurskleding is niet alleen gebaseerd op onze smaak, maar ook op 2 andere belangrijke zaken: Een inmiddels jarenlange ervaring in het aankleden van zelfbewuste klanten en daarnaast hechten wij heel veel waarde aan dat de voorgestelde kleding goed geproduceerd is. Hiervoor hebben wij goed nagedacht over wat wij willen verkopen en waar we jullie gelukkig mee kunnen maken. Ervaring leert dat wij dat goed gedaan hebben. Dit blijft echter een persoonlijk gevoel. Het kan zijn dat jij er heel anders over denkt. Mede daarom bieden we de mogelijkheid om in de winkel je eigen kleding uit te zoeken en die door ons te laten bedrukken.