Kleding via ons
Wij werken met meerdere kledingleveranciers. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunnen we een totaalpakket leveren aan kleding: goedkope kwaliteit, topkwaliteit en alles daar tussenin. Eigenlijk bestaat er voor elke kledingwens wel een kledingstuk. Daarnaast kunnen wij prijzen vergelijken, wat de prijs die wij rekenen weer ten goede komt. Tenslotte kunnen we ook putten uit meerdere voorraden, waardoor we zelden mis grijpen.

Er zit ook een nadeel aan meerdere leveranciers. Er is zóveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij uit het enorme aanbod onze voorkeurskleding gekozen.  Deze kleding  hebben wij liggen en kun je daar dus zien, voelen en passen.

Eigen kleding
Aangezien het promotionele kleding aanbod zo uitgebreid is, kunnen wij onmogelijk alles op voorraad hebben. Onze voorkeurskleding hebben we gewoon liggen, maar als je iets anders wilt, moeten wij dat speciaal aanschaffen. Dat willen we best, maar de kosten daarvan moeten we helaas doorberekenen. En ook als het kledingstuk niet zo mooi is als gehoopt, of net niet past, nemen we het niet terug.

Om dit nadeel weer om te zetten naar een voordeel, bieden wij jou de mogelijkheid je eigen kleding mee te nemen. Die kun je dan lekker passen in een winkel en daarna bij ons laten bedrukken. Daar rekenen wij niets extra’s voor, mits je zelf alle winkeldingen (kaartjes, stickers, spelden, verpakkingen, etc.) van de kleding verwijdert. Dat kun je ook door ons laten doen, maar dan kost het € 2,- per kledingstuk. Erg rendabel dus om het er zelf even van af te halen.

Kleding passen
Wij hebben samples liggen van vrijwel al onze voorkeurskleding. Die kun je bij ons voelen, ruiken, bekijken en vooral passen.

Maar soms is het zo dat je graag wat kleding mee wilt hebben, zodat al je vrienden, kennissen en de voetbalclub ook kan passen. Zodat iedereen zeker weet dat de kleding ook echt lekker zit. Daarom is het mogelijk om bij ons een pas-setje te lenen. Wij hebben van al onze voorkeurskleding een setje liggen. Die kun je gratis lenen, op de volgende voorwaarden:

  • Wij willen de kleding schoon terug. Als dat niet zo is en de kleding moet naar de stomerij, brengen we daar kosten voor in rekening. Ga er dus gewoon netjes mee om, dan is er niets aan de hand.
  • Er kunnen meerdere klanten zijn die een setje willen lenen of passen. Daarom mag je het pas-setje maximaal een week houden. Hebben wij de kleding niet binnen een week terug, sturen wij een factuur voor de kleding en is de kleding dus jouw eigendom. Wij kunnen dan weer een nieuw setje bestellen bij onze leverancier.