Als je iets bij ons wilt bestellen, of een prijs wilt aanvragen, is het fijn als de informatie zo volledig mogelijk is. Hoe beter de informatie, hoe scherper het voorstel. Wat willen wij precies van je weten?

Kleding
Om hoeveel kledingstukken gaat het?
Heb je zelf kleding, of wil je dat wij dat voor je regelen?
Als je zelf kleding aanlevert: wat is de kleur van de kleding en waar is de stof van gemaakt? Wat is de kleinste maat?
Als je wilt dat wij kleding voor je regelen: wat zoek je? Welke kleur, welke pasvorm (unisex of heren- en damesmodel), welke kwaliteit?

Wij werken met een aantal leveranciers, maar die hebben zoveel kleding dat wij alvast een selectie hebben gemaakt van de kleding waarvan wij denken dat die het beste bij de meeste wensen past. Check maar even hier. Als je het daar niet tussen kunt vinden, let us know. Wij hebben vast nog wel een tof idee.

Bedrukking
Wat wil je op de kleding gedrukt hebben? Heb je al goede bestanden? Kijk hier voor onze aanleverspecificaties.
Op welke positie moet het op de kleding gedrukt worden? Voorkant? Achterkant? Allebei? Mouwen? Een andere plek?
Hoe groot wil je de bedrukking ongeveer? Wij checken het altijd met de kleding, maar een beetje standaard is op de linkerborst 8-10 cm; groot op de voorzijde: 26 cm; groot op de achterzijde: 28 cm; horizontaal op de mouw: 10 cm. Maar als je iets anders wilt, kan dat natuurlijk ook.
Zijn alle bedrukkingen hetzelfde, of moeten ze op alle shirts anders zijn? Bijvoorbeeld namen of nummers.

Levertijd
Niet geheel onbelangrijk: wanneer moet het allemaal klaar zijn?

Levering
Kom je het (gratis) ophalen, of moeten wij regelen dat een koerier het ergens aflevert?

Kortom: kleding is niet zomaar bedrukt. Hierboven staan een hele hoop zaken om over na te denken en rekening mee te houden. Maar je staat er niet alleen voor. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om die te stellen.