Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de grafische sector. Die vindt je via deze link. Deze mag je natuurlijk teruglezen. Veel succes ;-). Maar om het iets makkelijker te maken, volgen hier de belangrijkste punten:

De betalingstermijn is een maand. We zijn daar redelijk schappelijk in. Een snelle(re) betaling wordt vanzelfsprekend erg gewaardeerd. Maar mocht een opdrachtgever besluiten helemaal niet te betalen, aarzelen wij niet een incassobureau en/of advocaat in de arm te nemen. Helaas zal dat niet de eerste keer zijn. Ons advies: laat het niet zover komen. Is voor iedereen beter.

Wij zijn nooit aan te spreken op claims van derden. Als iemand een logo wil drukken waar hij/zij niet de rechten van bezit, dan is dat de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. Nooit die van ons.

Als je zelf kleding aandraagt om door ons te laten bedrukken, is dat volledig op eigen risico. Wij doen ons uiterste best om jouw kleding zo mooi mogelijk te bedrukken. Mocht dit toch uiteindelijk niet naar wens zijn, kijken we vanzelfsprekend samen naar een oplossing. Maar wij zullen jouw kleding daarbij nóóit vergoeden. Dat doen we overigens in sommige gevallen wel als je de kleding via ons bestelt.

Hier nogmaals de link naar de algemene voorwaarden. Ik hoop dat je ze nooit nodig zult hebben.