Over ons

In 2008 kochten wij in Madrid een T-shirt waarvan we ons afvroegen of we die zelf niet konden maken. Een jaar later hadden wij onze eigen webwinkel (Teese.Me). De bedoeling was dat we naast ons ‘normale werk’ af en toe eens een T-shirt zouden drukken. Dat is een beetje uit de hand gelopen…

We hanteren nog steeds dezelfde ideeën als toen:

  • Plezier hebben en houden in datgene wat we doen.
  • We verkopen een positief product en proberen dat zo te houden. In alle vormen, op alle vlakken. Daarmee willen we onze klanten blij maken om er zo zelf ook weer blij van te worden.
  • Elk afgeleverd shirt is er een die we zelf ook zouden willen dragen.
  • Afspraak is afspraak. Kost wat kost.
  • We werken om te leven en niet andersom.

Allemaal tegelwijsheden die we met ons mee hebben genomen in ons bedrijf. Dat heeft ons gemaakt tot wie wij zijn en wat Textieldrukkerij Amsterdam is.

En wie zijn wij dan?

PETRA

Petra richt zich vooral op de promotionele kleding inkoop en adviseert als het nodig is bij alle kledingkeuze’s. Ze is afgestudeerd aan de dansacademie, maar nu draait ze met veel plezier de productie. Er gaat geen bedrukt kledingstuk de deur uit als die niet door haar handen is geweest. Ook zij heeft lang in het theater en bij verschillende tv-programma’s/films gewerkt. En die werkervaring zorgt voor een flexibele, secure en geduldige instelling.

Oene

Oene heeft communicatie gestudeerd en later 10 jaar als producer gewerkt voor diverse tv-programma’s (o.a. Boobytrap, RTL Boulevard en Idols). Zowel zijn studie als werkervaring komt goed van pas in de textieldrukkerij. Hij denk met je mee en zorgt dat alles op tijd klaar is. En o ja, hij doet ook het artwork en de administratie.

SARAH

Sarah is tweedejaars Allround Mediamaker en loopt haar stage gezellig bij ons. In haar vrije tijd schrijft, leest en ontwerpt ze veel. Verder weet ze het één en ander van een camera en editen. Sarah helpt ons waar nodig is, maar we laten haar ook gewoon haar ding doen.

Dibbes & Rafiki

Deze dames zwaaien hun staart én de scepter. Kijk uit wat je zegt of doet, want voor je het weet, heb je een dikke lebber te pakken. Liefst in je oor.