Over ons

In 2008 kochten wij in Madrid een T-shirt waarvan we ons afvroegen of we die zelf niet konden maken. Een jaar later hadden wij onze eigen webwinkel (Teese.Me). De bedoeling was dat we naast ons ‘normale werk’ af en toe eens een T-shirt zouden drukken. Dat is een beetje uit de hand gelopen…

We hanteren nog steeds dezelfde ideeën als toen:

  • Plezier hebben en houden in datgene wat we doen.
  • We verkopen een positief product en proberen dat zo te houden. In alle vormen, op alle vlakken. Daarmee willen we onze klanten blij maken om er zo zelf ook weer blij van te worden.
  • Elk afgeleverd shirt is er een die we zelf ook zouden willen dragen.
  • Afspraak is afspraak. Kost wat kost.
  • We werken om te leven en niet andersom.

Allemaal tegelwijsheden die we met ons mee hebben genomen in ons bedrijf. Dat heeft ons gemaakt tot wie wij zijn en wat Textieldrukkerij Amsterdam is.

En wie zijn wij dan?

PETRA

Petra richt zich vooral op de promotionele kleding inkoop en adviseert als het nodig is bij alle kledingkeuze’s. Ze is afgestudeerd aan de dansacademie, maar nu draait ze met veel plezier de productie. Er gaat geen bedrukt kledingstuk de deur uit als die niet door haar handen is geweest. Ook zij heeft lang in het theater en bij verschillende tv-programma’s/films gewerkt. En die werkervaring zorgt voor een flexibele, secure en geduldige instelling.

Rocko

Rocko loopt stage bij Textieldrukkerij Amsterdam en leert veel over de drukken van textiel! Hij werkt veel samen met Petra en helpt met het plotten, plukken, bakje koffie maken en artwork opzetten voor klanten. Hij is derdejaars bij opleiding Allround Mediamaker (Mediacollege Amsterdam). Later wanneer Rocko groot is wilt hij stripboek tekenaar/schrijver worden.

STAGEPLAATS

Zoek jij nog een leuke stage? Eentje waar je niet alleen veel leert, waar het altijd gezellig is, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, maar waar je ook nog eens je eigen kleding mag bedrukken? Waar wacht je dan nog op. RE-A-GEER!!! Krijg je ook nog eens jouw foto op de website. 😉

Dibbes & Rafiki

Deze dames zwaaien hun staart én de scepter. Kijk uit wat je zegt of doet, want voor je het weet, heb je een dikke lebber te pakken. Liefst in je oor.