Je bekijkt nu Corona Sucks!

Corona Sucks!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized
Corona Sucks

Textieldrukkerij Amsterdam heeft het zwaar. Onze aanvragen zijn met ruim 80% gedaald en staatssteun is er voor ons niet. Dus hebben we een plannetje bedacht: Corona Sucks.

Dit is waar het in het kort op neerkomt:

Een ondernemer promoot zijn/haar zelf ontworpen T-shirt. Dat T-shirt staat gedurende een week in onze webwinkel en kan verkregen worden met een donatie van € 24,95. De ondernemer probeert gedurende die week zoveel mogelijk mensen (gasten, klanten, familie, vrienden, etc.) aan te zetten tot een bestelling. Aan het einde van die periode bedrukken en versturen wij de T-shirts. En nu komt het mooiste: van het totaalbedrag halen wij onze druk- en verzendkosten af en de rest is voor de ondernemer. Katsjing!

Wat deze actie zo mooi maakt is dat er geen verliezers zijn. De ondernemer kan iets leuks doen, namelijk T-shirts met zijn/haar bedrukking verkopen zonder daarvoor investeringen te moeten doen. En eigenlijk zonder er heel veel energie in te steken. De donateur houdt een tof T-shirt over aan zijn/haar donatie. En wij komen ook een beetje de crisis door. En dan bedoelen we niet alleen Petra en Oene van Textieldrukkerij Amsterdam, maar ook een aantal van onze leveranciers. Hoe mooi is dat?

Wil je meer weten? Check www.coronasucks.nl.